Utematlagning, bushcraft, jakt, vilda växter och skogens skafferi, upptäck mina kurser

PB290072 2 scaled

Laga mat över öppen eld med Elles Utemat

Elles Utemat erbjuder kurser för både privatpersoner och företagsgrupper på temat utematlagning. Snön smälter, våren kommer och naturen vaknar till liv. De gröna primörerna spirar ur marken. Ätliga blommor, örter och blad. De första vårsvamparna kommer innan midsommar, säsongen är igång och det är dags att upptäcka naturens skafferi. Elden brinner och sprider en härlig doft av rök och svunna tider. Vi täljer fjäderstickor, hugger ved, lagar mat på stekhäll, bakar i fältugn och njuter av friheten och naturens vackra fenomen. 

Välkommen att hänga med på en spännande kurs eller event med Elles Utemat. Lär dig om naturen i naturen och ta ditt friluftsliv till nästa nivå. 

Skaffa biljetter till kommande kurser och events

Kurser och event inom friluftsliv och utematlagning

Våra kurser och event fokuserar på att erbjuda ny spännande kunskap och fängslande upplevelser ute i naturen genom olika gruppaktiviteter. Vill ni lära er mer om ätliga växter och svampar, utforska matlagningstekniker över öppen eld eller kanske utmana er med Bushcraft? Elles Utemat öppnar dörren till fantastiska möjligheter att fördjupa er förståelse för friluftsliv, samtidigt som ni skapar minnen tillsammans utomhus. Vi erbjuder även kokkaffe-workshops, toppfågeljakt och AW i skogen. Våra unika event sträcker sig över en mängd olika områden av utomhusaktiviteter och kombinerar gastronomiska upplevelser med teambuilding och äventyr. Unisont för alla event är att de är skapade för att stärka gemenskapen och öka samarbetsförmågan för era anställda.

Vid frågor eller funderingar, hör av dig på info@ellesutemat.se

Nya smakupplevelser utomhus: Laga mat på stekhäll med oss

Vi är stolta över att kunna erbjuda inspirerande kurser och evenemang utomhus med fokus på att laga mat på stekhäll. Elles populära och pedagogiska bok om matlagning på stekhäll ligger till grund för kurserna. Gästerna får lära sig allt från att tända eld med tändstål och hantera stekhällen till att använda naturens egna råvaror för att skapa läckra, närproducerade maträtter. Eldens värme skapar en unik atmosfär medan vi utforskar matlagningens konst utomhus. Häng med oss och fördjupa din förståelse för att laga mat på stekhäll, upptäcka nya smaker och ta del av den frihet som naturen har att erbjuda. Välkommen till en kulinarisk resa med oss på Elles Utemat, där vi tillsammans skapar minnen för livet!

Kontakta mig

Hör gärna av er!