Företagsevent & kickoff i Stockholm med Elles Utemat

Upplev spännande företagsevent i Stockholm med Elles Utemat

Ge dina anställda en välbehövlig paus från storstadspulsen och låt er tillsammans utforska våra exklusiva företagsevent i Stockholm! Genom våra evenemang får du och dina kollegor uppleva en uppfriskande miljö och skapa härliga stunder tillsammans.

Med Elles Utemat får ni ta del av aktiviteter där ni kan bonda och fördjupa er kunskap inom friluftsliv, samtidigt som ni får njuta av det bästa Stockholms natur har att erbjuda. Koppla på alla era sinnen och stärk teamet genom spännande eller avslappnande teambuildingaktiviteter i skogen med oss på Elles Utemat!

Våra samarbeten

Logo black bw
AlK0hqjw
aPPmTNvg
9WSv6rRg
logo size e1601366927499 300x125 1
Ekhamns Gard logotyp sv 500x500 1
nasets final file
Rectangle 30
IMG 8152 1

Kick-off i Stockholm: Kunskap, naturupplevelser och hållbar utematlagning

Låt ditt team uppleva en helt unik kick-off i Stockholm med våra spännande företagsevent.

Hos oss på Elles Utemat står kunskap, naturupplevelser och hållbar mat i centrum. Vi säkerställer att er kick-off i Stockholm ger er häftiga upplevelser i naturen, genom bland annat utematlagning, workshops och aktiviteter.

Utbudet av teamaktiviteter vi erbjuder sträcker sig från bland annat intressanta svampkurser med svampplockning till spännande jaktevent. Just utematlagning är en viktig del av dessa företagsevent. Elles Utemat jobbar med lokala och ekologiska råvaror, som i så stor utsträckning som möjligt inhämtas från små, lokala producenter.

Unna er ett exklusivt företagsevent i Stockholms rika naturliv

Våra företagsevent i Stockholm kombinerar en gastronomisk upplevelse med teambuilding och äventyr. Vill ni lära er mer om ätliga växter, utforska matlagningstekniker över öppen eld eller kanske utmana er med Bushcraft?

Elles Utemat öppnar dörren till fantastiska möjligheter att fördjupa er förståelse för naturen, samtidigt som ni skapar minnen tillsammans utomhus. Ta del av våra spännande kurser eller fördjupa dina färdigheter vid elden genom våra eldworkshops. Eller varför inte ta del av våra kokkaffe-workshops och teamaktiviteter med AW i skogen? Välkommen att hänga med på en spännande kurs eller event med Elles Utemat. Lär dig om naturen i naturen och ta ditt friluftsliv till nästa nivå.

20190928 DSC 0579
Anna Agerskov
Read More
Närheten till naturen och den fantastiska maten med en otroligt trevlig Elle
Ralf Andrén
Read More
Det blir så härligt enkelt!
Maria Johansson
Read More
Jättemysig och jordnära med mycket kunskap!
Joakim Karlsson
Joakim Karlsson
Read More
De bra historierna överträffades bara av den ännu bättre maten.
Daniel Gustavsson
Daniel Gustavsson
Read More
Riktigt bra mat, härligt kryddad, smakfullt och tillagat över eld och på enkla sätt.
Marie Jakobsson Persson
Marie Jakobsson Persson
Read More
Första gången jag träffade denna underbara människa! God mat å gott kokkaffe! Kommer aldrig koka kaffe på samma sätt igen.
Karin Haulin
Karin Haulin
Read More
Elle är en person som jag beundrar mycket. Så full av liv, kunskap, kreativitet och passion för det hon sysslar med. En ödmjuk och varm människa som inte lämnar någon oberörd. Fantastiskt god och vällagad mat
Jon Marin
Jon Marin
Read More
Mycket duktig och trevlig att umgås. Elle är lika med hög kvalitet och passion för utemat och uteliv!
Erik Falk
Erik Falk
Read More
Fantastiskt god mat med alltid lika härligt glada Elle!
Previous
Next

Intresseanmälan

Uppgifter om er