Företagsevent & kickoff i Västerås med Elles Utemat

Upplev härliga företagsevent i Västerås med Elles Utemat

Sugen på att ta med kollegorna ut på en friluftsuppleveler som de sent kommer glömma? Då är det läge att kolla våra häftliga företagsevent på Björnö i Västerås. Björnö är en ö belägen i Mälaren, sydost om Västerås. Ön omfamnas av en förtrollande natur och ett vackert friluftsområde, vilket skapar den perfekta inramningen för en härlig dag med dina kollegor.

Vårt utbud av teamaktiviteter sträcker sig från lärorika svampkurser och eldworkshops till smakfull utematlagning. Låt dina anställda uppleva ett fängslande företagsevent på Björnö i Västerås med våra spännande friluftsaktiviteter!

Våra samarbeten

Logo black bw
AlK0hqjw
aPPmTNvg
9WSv6rRg
logo size e1601366927499 300x125 1
Ekhamns Gard logotyp sv 500x500 1
nasets final file
Rectangle 30
IMG 8152 1

Lärorikt företagsevent i Västerås: Öka sammanhållningen i teamet

Våra företagsevent i Västerås fokuserar på att erbjuda ny, spännande kunskap och unika upplevelser ute i naturen genom varierande gruppaktiviteter. Vill ni lära er mer om ätliga växter och svampar, utforska matlagningstekniker över öppen eld eller kanske utmana er med Bushcraft

Elles Utemat öppnar dörren till fantastiska möjligheter att fördjupa er förståelse för naturen, samtidigt som ni skapar minnen tillsammans utomhus. Vi erbjuder även kokkaffe-workshops, kurser i ätliga växter och AW i skogen.

Kom närmare naturen med Elles Utemat

Kom närmare naturen genom våra företagsevent i Västerås. Våra aktiviteter äger rum utomhus, ofta i vackra skogar, vilket skapar en djup och autentisk upplevelse.

Som deltagare i våra företagsevent i Västerås får du genuin erfarenhet i en fantastisk miljö med frisk luft, möjligheten att utöka din kunskap kring natur och friluftsmatlagning – ett unikt sätt att lära känna dina kollegor! Vi täljer bland annat fjäderstickor, hugger ved, bakar i fältugn och njuter av friheten och naturens vackra fenomen. Välkommen att hänga med på en spännande kurs eller event med Elles Utemat!

20190928 DSC 0579
Anna Agerskov
Read More
Närheten till naturen och den fantastiska maten med en otroligt trevlig Elle
Ralf Andrén
Read More
Det blir så härligt enkelt!
Maria Johansson
Read More
Jättemysig och jordnära med mycket kunskap!
Joakim Karlsson
Joakim Karlsson
Read More
De bra historierna överträffades bara av den ännu bättre maten.
Daniel Gustavsson
Daniel Gustavsson
Read More
Riktigt bra mat, härligt kryddad, smakfullt och tillagat över eld och på enkla sätt.
Marie Jakobsson Persson
Marie Jakobsson Persson
Read More
Första gången jag träffade denna underbara människa! God mat å gott kokkaffe! Kommer aldrig koka kaffe på samma sätt igen.
Karin Haulin
Karin Haulin
Read More
Elle är en person som jag beundrar mycket. Så full av liv, kunskap, kreativitet och passion för det hon sysslar med. En ödmjuk och varm människa som inte lämnar någon oberörd. Fantastiskt god och vällagad mat
Jon Marin
Jon Marin
Read More
Mycket duktig och trevlig att umgås. Elle är lika med hög kvalitet och passion för utemat och uteliv!
Erik Falk
Erik Falk
Read More
Fantastiskt god mat med alltid lika härligt glada Elle!
Previous
Next

Intresseanmälan

Uppgifter om er