Företagsevent & kickoff i Uppsala med Elles Utemat

Spännande företagsevent i Uppsala med Elles Utemat

Ge dina anställda ett andrum från stadens brus och utforska möjligheterna i våra exklusiva företagsevent i Uppsala. Med Elles Utemat får ni ta del av minnesvärda aktiviteter som tar er ut i den vackra naturen där ni kan slappna av och samtidigt fördjupa er kunskap inom friluftsliv.

Med våra företagsevent i Uppsala kombinerar vi en gastronomisk upplevelse med teambuilding och äventyr för att stärka gemenskapen och öka samarbetsförmågan bland era anställda. Koppla på alla era sinnen genom äventyrliga eller avslappnande aktiviteter i skogen med oss på Elles Utemat!

Våra samarbeten

Logo black bw
AlK0hqjw
aPPmTNvg
9WSv6rRg
logo size e1601366927499 300x125 1
Ekhamns Gard logotyp sv 500x500 1
nasets final file
Rectangle 30
IMG 8152 1

Upplev en unik kick-off i Uppsala

Upplev en kick-off i Uppsala utöver det vanliga med våra företagsevent på Elles Utemat! Vill ni lära er mer om jakt, utforska matlagningstekniker över öppen eld eller kanske utmana er med Bushcraft? Våra härliga kick-off event i Uppsala fokuserar på att erbjuda ny, givande kunskap och unika upplevelser i naturen genom teamaktiviteter.

Vårt utbud av event och aktiviteter sträcker sig från intressanta svampkurser med svampplockning till andra spännande utomhusaktiviteter. Ni kan även ta del av våra lärorika kurser eller fördjupa dina färdigheter vid elden genom våra eldworkshops. Vi erbjuder bland annat kokkaffe-workshops, kurser i ätliga växter och AW i skogen.

Kom närmare naturen med våra företagsevent i Uppsala

Elles Utemat öppnar dörren till fantastiska möjligheter att fördjupa er förståelse för naturen och olika utematlagningskunskaper, samtidigt som ni skapar minnen tillsammans. Som deltagare på våra företagsevent i Uppsala får du en autentisk upplevelse i en fantastisk miljö med frisk luft och ny, härlig kunskap. Vill du kanske lära dig tända en eld med hjälp av naturliga material, bemästra dina matlagningstekniker utomhus, eller öka dina kunskaper om matsvampar tillsammans med dina kollegor?

Upptäck en möjlighet att skapa en meningsfull kontakt med naturen, samtidigt som du och dina anställda spenderar kvalitetstid med varandra. Ta del av våra händelserika företagsevent i Uppsala och upplev en inspirerande miljö!

20190928 DSC 0579
Anna Agerskov
Read More
Närheten till naturen och den fantastiska maten med en otroligt trevlig Elle
Ralf Andrén
Read More
Det blir så härligt enkelt!
Maria Johansson
Read More
Jättemysig och jordnära med mycket kunskap!
Joakim Karlsson
Joakim Karlsson
Read More
De bra historierna överträffades bara av den ännu bättre maten.
Daniel Gustavsson
Daniel Gustavsson
Read More
Riktigt bra mat, härligt kryddad, smakfullt och tillagat över eld och på enkla sätt.
Marie Jakobsson Persson
Marie Jakobsson Persson
Read More
Första gången jag träffade denna underbara människa! God mat å gott kokkaffe! Kommer aldrig koka kaffe på samma sätt igen.
Karin Haulin
Karin Haulin
Read More
Elle är en person som jag beundrar mycket. Så full av liv, kunskap, kreativitet och passion för det hon sysslar med. En ödmjuk och varm människa som inte lämnar någon oberörd. Fantastiskt god och vällagad mat
Jon Marin
Jon Marin
Read More
Mycket duktig och trevlig att umgås. Elle är lika med hög kvalitet och passion för utemat och uteliv!
Erik Falk
Erik Falk
Read More
Fantastiskt god mat med alltid lika härligt glada Elle!
Previous
Next

Intresseanmälan

Uppgifter om er