Utematlagning

Lär er spännande matlagningstekniker över öppen eld

Laga mat utomhus och över öppen eld är en speciell upplevelse. Vi befinner oss i vacker natur med dess färger, former och ljud. Fågelkvitter, ett porlande vatten eller ett härligt sus från vajande trädtoppar. Elden brinner, lågorna dansar. Doften av rök och den goda maten som tillagas sprider aromer. Det vattnas i munnen.

Utematlagning är riktigt kul och det finns många olika sätta att tillaga mat utomhus. Man kan tillaga en rad olika rätter på stekhäll, koka i gryta, baka i fältugn. Det finns många tekniker att tillämpa och mycket kunskap att inhämta för att senare kunna berika sitt friluftsliv med spännande maträtter över öppen eld.

Elles Utemat erbjuder matlagningsworkshops av olika slag. Brunch, middag, tre-rätters. Ölprovning från lokala bryggerier till maten eller kanske en vinprovning där ni lär er hur man väljer rätt vin till olika maträtter. Häng med på en exklusiv utematlagningsupplevelse över öppen eld!

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Intresseanmälan

Uppgifter om er