Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg

Från och med våren 2022 erbjuder vi oförglömliga upplevelser i samarbete med Sveriges coolast gruva. Åttio meter under marken riggar vi ett utekök med utsikt över en av de många underjordiska sjöar som finns nere i gruvan. Turkost, friskt och glittrande vatten i en miljö som vid första anblick påminner om en helt annan planet. Denna plats är något utöver det vanliga.

För att ta er ner i gruvan får ni klättra längs bergväggarna via gruvans egna Via Ferrata-system. Väl nere finns det en rad mystiska gångar och gamla rum att upptäcka. Klättringen är mycket enkel och passar alla, men för de som vill, finns en trappa som leder hela vägen ner. Där finns också ett lyxigt konferensrum med internetuppkoppling och alla bekvämligheter för en unik konferens. Ännu ett spännande inslag är bergrummet och den underjordiska scenen. Här kan gästerna uppleva en otrolig ljud- och ljusshow. Akustiken är magnifik och gåshud på samtliga deltagare garanteras.

Nere i gruvan erbjuder vi olika måltider lagade över öppen eld med lokala ingredienser från Dalarna. Lunch, middag eller tre-rätters. Kanske en lokalproducerad charkbricka och varm gluhwein efter gruväventyret och en middag över öppen eld efter några timmars konferens? Tillsammans med Äventyrsgruvan skräddarsyr vi lösningar för oförglömliga företagsevent både sommar och vinter.


Länk: https://aventyrsgruvan.se/